Utomhusgym från Eleiko lyfter padelupplevelsen hos NK Padel & Social av ASCARO

NK Padel & Social av ASCARO är Sveriges mest spektakulära padel- och träningsanläggning, som ligger på taket av Nordiska Kompaniet ovanför Regeringsgatan i Stockholm. Premiumanläggningen består av fyra paddelbanor, en 300 meter lång löparbana, ett Eleiko-utrustat utomhusgym och lounge.

Det 3 000 kvm stora takområdet kommer också att hosta evenemang med fokus på hälsa och välbefinnande. NK Padel & Social by ASCARO har blivit en populär plats för besökare och medlemmar att spela, träna och umgås på — allt med en fantastisk utsikt över centrala Stockholm.

Eleiko har utrustat det kompletta utomhusgymmet med galvaniserade riggar och ställningar, kettlebells, skivstänger, viktskivor, och hantlar. Träningsutrymmet möjliggör både styrketräning samt har öppna ytor för PT-träning eller gruppträning. Den galvaniserade ytan på riggarna skyddar mot väder och vind, vilket gör att produkterna tål att stå utomhus året runt.

– ”Vi är mycket nöjda med samarbetet och servicen från Eleiko i detta projekt. Allt har gått sömlöst och de har alltid varit bara ett samtal bort om några frågor har dykt upp”, säger Dounia Arhzaf, projektledare på NK Padel & Social.

– ”Utomhusträning är här för att stanna, och vi är stolta över att vara en del av NK Padel & Social. Efterfrågan på utomhusgym har ökat kraftigt de senaste åren och exploderade helt under 2020 i takt med nya restriktioner. Med tanke på tillväxten av paddel i Sverige känns det helrätt för Eleiko att komplettera detta initiativ med ett utomhusgym i världsklass”, säger Johan Arnerlind, landschef på Eleiko.