Friskis&Svettis bjuder på träningsinspiration i Globen för 3 000 funktionärer

Under helgen intar Friskis&Svettis Globen med interneventet Svettisdagarna (SVDA). SVDA är Friskis&Svettis största inspirationsevent för ledare och tränare som fylls på med föreläsningar och träningspass. Hela utbudet presenteras, allt från yogapass till tuff högintensiv träning, från instruktiva pass till härma och häng på.

Friskis&Svettis drivs av över 17 000 människor som valt Friskis idé och värderingar. Friskis har sedan starten utbildat alla ledare och tränare i egen regi. Utbildningsverksamheten omfattar idag ca 200 utbildningstillfällen per år samt inspirationstillfällen som SVDA.

– Vi utbildar inför ett ideellt engagemang i Friskis&Svettis med medlemmen i fokus. Att det är kul är helt avgörande för att man ska trivas, lyckas och utvecklas med sin uppgift, på kort och lång sikt, säger Susanne Jidesten, generalsekreterare.

Pass, träning och föreläsningar kommer att äga rum på flera platser i Globen samtidigt. I katakomberna under byggnaden, i entréerna och i stora arenan. Inspiratörer kommer att vara på plats för att deltagarna ska få en innehållsrik helg, där de kan fylla på och växa i sina roller inom Friskis.

– Ledarens lust till uppgiften är en förutsättning för att alla medlemmar ska få möjlighet att uppleva Friskis&Svettis träning fullt ut, utifrån träningens egen karaktär och kvalitet, fortsätter Susanne Jidesten.

Följ oss på Instagram:

Sweaty Business: Sweaty Business, Brian van den Brink : @brianvdb