Erbjudande på onlineutbildningar hos Human Performance

Utbildningsföretaget Human Performance erbjuder alla Sweaty Business läsare/följare 15% rabatt på deras onlinekurser.

Var du vill. När du vill.

Kurserna är upplagda för att ge praktiska verktyg och relevant teoretiskt stödmaterial som användaren ska kunna ta med sig ut direkt i sitt arbete eller egna träning.

Sociala medier

I dagens digitala landskap är sociala medier en viktig nyckel för att bygga ditt personliga eller företag/produkts varumärke. Lär dig de viktigaste byggstenarna och ta del av massor av framgångscase från träningsvärken för att få ditt varumärke att sticka ut i mängden. Läs mer om kursen här.

Modern löpfys

En kurs för dig som vill öka din förståelse och kunskap om såväl löpning som styrketräning för löpare. Målet med kursen är att du ska få en ökad förståelse och många nya verktyg och övningar som du kan använda på din fortsatta resa. Läs mer om kursen här.

Mobility Coach

För dig som vill öka din förståelse kring rörlighetsträning. Målet är att du ska få en ökad kunskap och många nya verktyg och övningar som du direkt kan applicera. Läs mer om kursen här.

Använd koden IAMHUMAN15 vid köp så dras rabatten (Koden är giltig tom söndag 1/11)

Efter köp har du access till varje köpt kurs under 12 månaders tid och kan i lugn och ro ta del av allt material så många gånger du vill.