Brian van den Brink – Sweaty Business podcast #129

I den här sommarspecialen så är det ingen mindre än den här poddens värd och grundare av Sweaty Business, Brian van den Brink, som sitter bakom gästmicken.

Brian grundade Sweaty Business för dryga fem år sedan med ambitionen att bli den svenska träningsbranschens nyhetskälla nummer ett. Han har sin yrkesbakgrund både inom marknadsföring och träning/hälsa.

Brian har bland annat tidigare varit marknadschef på träningskedjan SATS, Qicraft | Technogym samt Täby Centrum. Inom träning och hälsa är Brian licensierad personlig tränare och har under flera år arbetat både som anställd och i egen verksamhet som personlig tränare, gruppträningsinstruktör, föreläsare och utbildare.

Brian var även med och grundade utbildningsföretaget Human Performance, men lämnade företaget under 2022. Numera är träningskedjan STC majoritetsägare i det bolaget.

Häng med på ett lättsamt samtal om Brians drivkrafter bakom satsningen på Sweaty Business, branschens utmaningar, fördelar och nackdelar med sociala medier, semlor och vad som gör honom lack i gymmet och mycket annat.

🎧 Sweaty Business podcast hittar du där poddar finns, på Spotify eller här.