SATS lanserar egen klädkollektion

Idag lanserar SATS en kollektion med träningskläder – SATS Clothing. Kollektionen består av 10 olika plagg för både kvinnor och män och är funktionellt anpassade för olika typer av träning.

I mitten av augusti lanserades SATS Nutrition, och nu fortsätter Nordens största träningskedja att bredda sitt produktutbud och tjänster relaterade till träning genom att lansera en egen klädkollektion, SATS Clothing. Kläderna har hög kvalitet, har bra komfort och funktion och är speciellt framtagen för att passa olika typer av träning.

– Vi fortsätter att lansera produkter och tjänster som inspirerar fler människor till träningsglädje. SATS Clothing finns i många olika storlekar och är framtagen för att möta våra medlemmars olika träningsbehov. För oss är det viktigt att erbjuda kläder av hög kvalitet och samtidigt vara ett prisvärt alternativ för våra medlemmar, säger Silje Garberg Ree, Nordic Director of Product and Retail på SATS.

Sortimentet består av 10 olika plagg som; tights, linne, t-shirts, sport-BH, jackor och underkläder för kvinnor, samt shorts, t-shirts, byxor, tröja och underkläder för män. Kläderna finns i storlekar from XS upp till XXL och kommer i färgerna svart, korall, ljusblå och grå. Samtliga kläder i SATS Clothing är OEKO-TEX® certifierade.

Kollektionen finns tillgänglig på alla SATS-center i Norge, Sverige och Danmark från och med den 20 november.