Workout Åre får ny ägare – satsar på att vidareutveckla eventet!

Under 12 års tid har teamet bakom Workout Åre presenterat ett träningsevent utöver det vanliga. Under åren har 1 000-tals träningsintresserade samlats för att träna, inspireras, motiveras, skratta och svettas tillsammans. Nu väljer teamet att sälja vidare sitt projekt.

I ett pressmeddelande meddelar de följande:

”Presentatörer, utställare och samarbetspartners har tillsammans med arrangörerna jobbat för att årligen öka evenemangets kvalitet och för att ständigt förbättra och förfina upplevelsen för deltagarna. Som ett naturligt steg i utvecklingen växlas nu Workout Åre upp ännu en nivå och Möringan AB kliver in som nya arrangörer för ett av träningsbranschens ledande träningsevent.”

Bildkälla: Workout Åre
Peter Boije, ny ägare av Workout Åre

“Vi är mycket glada och stolta att fått möjligheten att driva vidare Workout Åre. Ni som besöker/besökt Workout Åre kommer känna igen er. Vi kommer att fortsätta driva detta grymma event vidare i samma anda som de tidigare ägarna! Håll även koll efter nyheter då vi även siktar på att utveckla eventet ytterligare i olika delar”, säger Peter Boije.

”Efter 12 fantastiska år tillsammans tackar vi med hela våra hjärtan alla som stöttat och besökt oss under åren. Det känns tryggt och bra att lämna över till en van evenemangsarrangör med hjärtat i branschen. Nu ser vi fram emot att själva få komma och träna och njuta tillsammans med er andra, vi ses i Åre i maj”, säger Therese Nordfeldt, Thomas Berglöf och Marianne Berglöf i en gemensam kommentar.

Marianne, Therese och Thomas

Redan nu i december lämnas stafettpinnen över till Peter Boije och arbetet med Workout Åre 24–26 maj 2019 fortsätter.