NEH – högklassiga profilprodukter till ditt företag

SPONSRAT INNEHÅLL FRÅN NEHSHOP

Profilprodukter. Ett nödvändigt ”ont”, eller kan det faktiskt bidra till bättre affärer för ditt företag? Svaret är solklart – med rätt strategi så kan dina profilprodukter boosta businessen.

Profilprodukter är så smarta att de till och med kan följa med kunden hem eller på semestern och hela tiden används med tacksamhet; en fin badhandduk, en smart sko-/klädpåse eller varför inte en snygg träningshandduk? Dessutom kan ditt företag samtidigt tjäna pengar.

Här är 3 anledningar till att profilprodukter är en bra investering i att stärka ditt varumärke:

  • Snyggt designad merchandise ger möjligheter till nya intäkter samt att dina kunder/medlemmar blir bärare av ditt varumärke.
  • Mottagaren av budskapet ser det flera gånger. Varumärkeskännedomen ökar.
  • Intern stolthet. Kitta upp personalen med snygga personalkläder så kommer de att bära varumärket med ännu större stolthet. Det kommer att göra skillnad.

Vi på NeH tillhandahåller allt inom företags- och idrottsprofilering.  NeH har över 50 år i branschen, därför är vår kunskap er framtida styrka. Egen produktion, och kunniga medarbetare, gör att det aldrig finns några begränsningar. Välkommen att testa oss på NeH!

Kontakt:

Peter Boije

Mobil: 0705 81 31 99

E-post: peter.boije@nehreklam.se

Hemsida: nehshop.com