Annonsering och samarbeten

Sweaty Business är Sveriges nyhetssajt om tränings- och hälsomarknaden.

Sweaty Business är en snabbfotad och ständigt uppdaterad nyhetskanal för dig som vill följa och vara ta del av branschnyheter, inspiration, trendspaningar podcast och events.

Sweaty Business grundades 2018 av Brian van den Brink, som efter många år i olika marknadschefspositioner i branschen länge saknat en svensk nyhetssajt med både lokala och internationella nyheter som är relevanta för de verksamma i och kring branschen.

➡️ Läs mer om våra kanaler ⬅️

För dig som annonsör/samarbetspartner

Vi erbjuder en flexibel medieplattform som erbjuder ett modernt varierat utbud av marknadsföringsmöjligheter för annonsörer. Allt ifrån traditionell display-annonsering, till redaktionella samarbeten och podcast.

Målgrupp

Vi når främst läsare som är verksamma inom träning och hälsa. Både kvinnor och män.

  • Ägare och chefer till/i företag inom träningsindustrin, exempelvis: gymkedjor, fristående gym/spa och olika leverantörer till branschen.
  • Fitness industry professionalssom arbetar som exempelvis personliga tränare, gruppträningsinstruktörer, marknadschefer, HR, inköpare med flera.
  • Följarna är i sin tur starka influencers i sina egna nätverk, är medvetna, selektiva och aktiva. De är i huvudsak intresserade av att hålla sig uppdaterade kring nyheter, produkter/tjänster och generell omvärldsbevakning.

Vår plattform

  • Sweatybusiness.se: marknadsför din verksamhet genom display-annonsering, native/branded content, platsannonser med mera.
  • Podcast: The Sweaty Business podcast – Sveriges (och nordens) enda podcast med fokus B2B inom branschen för träning och hälsa
    som når rakt in i öronen till tusentals lyssnare.
  • Nyhetsbrev: Vi når ut till tusentals relevanta personer som är yrkesverksamma inom träning och hälsa. Prenumerera gärna.
  • Sociala Medier: Via våra sociala medie-konton (Instagram, Facebook, LinkedIn och YouTube) har vi möjligheten att nå ut till målgruppen och förstärka relevanta och värdeskapande budskap.

Sweaty Business i siffor

➡️ Här hittar du info kring alla exponeringsmöjligheter via våra kanaler ⬅️

. . . . . .

Kontakta oss gärna gällande annonsering och samarbeten:

E-post: info@sweatybusiness.se

Brian van den Brink: brian@sweatybusiness.se, Mobil: 0733 13 83 21