Annonsering och samarbeten

Sweaty Business är en flexibel medieplattform som erbjuder ett modernt varierat utbud av marknadsföringsmöjligheter för annonsörer. Allt ifrån traditionell display-annonsering, till native advertising, podcast och events.

Våra plattformar

Sweatybusiness.se: marknadsför din verksamhet genom display-annonsering, native/branded content, platsannonser och utbildningar.

Workout Åre: ett av Sveriges bästa träningsevent med 500-600 deltagare/år. Deltagarna är till stor del (ca 50-60%) gymägare, chefer, grupptränare och personliga tränare. Ett ypperligt tillfälla för varumärken att bygga varumärkes- och produktkännedom till en inflytelserik målgrupp. ca 30% av deltagarna kommer från Norge, resten ifrån Sverige.

Podcast: The Sweaty Business podcast når varje vecka rakt in i öronen till tusentals lyssnare som är verksamma inom träningsindustrin eller väldigt intresserade utav densamma.

Nyhetsbrev: Vi når ut till tusentals relevanta personer som är yrkesverksamma inom träningsindustrin.

Sociala Medier: Via våra sociala medie-konton (Instagram, Facebook, LinkedIn och YouTube) har vi möjligheten att nå ut till tusentals människor och förstärka relevanta och värdeskapande budskap direkt till målgruppen.

Kontakta oss gärna för en dialog rörande annonsering och samarbeten:

E-post: info@sweatybusiness.se

Brian van den Brink: brian@sweatybusiness.se, Mobil: 0733 13 83 21