Les Mills Live i London lockade över 5 000 deltagare

Mer än 5 000 tränande dök upp för Les Mills Live London som arrangerades 22-23 oktober, vilket gör det till ett av de största gruppträningsevenemangen som någonsin arrangerats.

Efter mer än två år av covid-restriktioner, bakslag och träning i hemmet, tog LES MILLS LIVE London tillbaka gruppträningen med en rejäl smäll när över 5 000 personer svettade sig igenom de senaste LES MILLS-passen, ledda av 250 av världens mest populära instruktörer.

Bild: Les Mills International

Medverkande på scen från Norden var Hanna Lundh från Sverige (BODYCOMBAT), Niko Viskari från Finland (BODYBALANCE) och Ditte Sommer Weinreich från Danmark (BODYSTEP). Med BODYCOMBAT-teamet på scenen var också vinnaren från Les Mills Nordic SUPERSTAR 2021, Jemina Laitinen från Finland.

Som det största stoppet på företagets världsturné 2022 gav LES MILLS LIVE London gästerna chansen att njuta av 10 av dess mest ikoniska träningspass inklusive BODYPUMP, BODYCOMBAT och BODYBALANCE. Under det två dagar långa evenemanget gick LES MILLS superstjärnor som Rachael Newsham, Dan Cohen, Khiran Huston, Ben Main och Kaylah-Blayr Fitzsimons-Nu’u upp på scenen för att leda fansen genom träningsupplevelser av högsta klass.

Bild: Les Mills International

Och upplevelsen kommer inte bara att vara begränsad till deltagare på LES MILLS LIVE London. Detta var det första fitnessevenemanget som filmades helt i VR, vilket innebär att ett highlights-paket snart kommer att finnas tillgängligt på METAs Quest-plattform som en uppslukande Omni-fitness-upplevelse tillgänglig från var som helst i världen. Användare kommer att kunna upptäcka hur det är att vara mitt i ett pulserande BODYPUMP-pass med tusentals andra, eller till och med gå upp på scenen bredvid presentatörerna.