Gymleco

Ett svenskt och familjärt bolag med passion för innovation och hållbarhet

Gymleco startades 1994 ur idén om att förse marknaden med prisvärd och hållbar gymutrustning. Ambitionen att producera produkter av hög kvalitet och korrekt funktion lever vidare än idag och är en viktig grundsten i Gymlecos verksamhet. Företaget strävar alltid efter att skapa innovativa, ergonomiska och framför allt hållbara träningsredskap för både privatpersoner och företag. I sortimentet hittar du allt du behöver för ett komplett gym.

Gymleco är familjeägt och arbetar varje dag närmare sin vision om en hälsosam och hållbar framtid. Företaget står själva för produktutvecklingen och skapar sin svensktillverkade utrustning med rätt funktion och rörelse i kombination med användarvänlighet.

Med egen tillverkning av gymutrustningen förkortas produktions- och leveranstiden och det ger även möjlighet för dig som kund att beställa specialtillverkade och unika lösningar som inte finns i det ordinarie sortimentet. Vill du veta mer om Gymlecos produkter och besöka deras showroom i Stockholm? Boka en tid genom att kontakta dem här.

Instagram: @gymleco

Hemsida: gymleco.com