Bildextra: Zoezi inspirationsdag i Malmö

Foto: simsonsundmanphotography

Den 7 september bjöd Zoezi tillsammans med sina partners CMS Sweden och Profina Inkasso in ägare inom friskvårdsbranschen till en inspirationsdag. Eventet var det andra i sitt slag och ämnar fortsätta att arrangeras minst en gång om året på olika platser i Sverige.

Foto: simsonsundmanphotography

Denna gång slöt ett 30-tal ägare upp på MJ’S i Malmö för att lära sig mer om ekonomi, försäljning och marknadsföring med extra fokus på hur man kan tänka under rådande lågkonjunktur. Agendan gav inte bara tips på hur man säljer på värde, paketerar sina erbjudanden och också rent juridiskt säkerställer att man får betalt – det fanns också gott om tid till nätverkande och erfarenhetsutbyte, något som målgruppen uppskattade extra mycket.

Foto: simsonsundmanphotography

”Jag unnar mig denna dagen, att helt få släppa den dagliga driften, ta på mig vanliga kläder och träffa kollegor i branschen som står inför liknande utmaningar som jag själv” sade en av dagens deltagare. ”Jag har tagit med mig flera actions och idéer efter detta event!”

Foto: simsonsundmanphotography

Diana Willman Ivarsson, marknads- och eventansvarig på Zoezi kommenterar:

Diana Willman Ivarsson, foto: simsonsundmanphotography

– Vi är supernöjda! Eventet blev snabbt fullbokat och vi ser att miljön var en vinnande faktor: Att få unna sig lite lyx i vardagen samtidigt som man får med sig nya kontakter och faktiska verktyg att applicera när man kommer hem . Nästa stopp blir i övre delen av Sverige under våren 2024!

Foto: simsonsundmanphotography