Apollo Sports öppnar nytt sporthotell på Gran Canaria – Monte Feliz

Bildkälla Apollo Sports

I oktober 2024 slår Apollo Sports upp dörrarna till ytterligare ett förstklassigt sporthotell, Monte Feliz på Gran Canaria.

Sedan sporthotellet Playitas Resort öppnade på grannön Fuerteventura för dryga 14 år sedan har Apollo Sports hunnit med att lansera ett antal ”state of the art” sporthotell. Apollo Sports blir med denna hotellportfölj – Playitas Resort på Fuerteventura, Aqua Vista – powered by Playitas i Egypten och Powered by Playitas-hotellen på Rhodos, i Sivota och på ön Limnos – en ledande arrangör av sport- och träningsresor också på europeisk nivå.

Nu utökar researrangören sin portfölj ytterligare, och lanserar det första Apollo Sports-hotellet på Gran Canaria: Monte Feliz. Beläget på en höjd i Bahia Feliz erbjuds nybyggda sportfaciliteter och toppmodern utrustning.

Foto: Apollo Sports

Hotellet kommer genomgå en renovering och stå klart i oktober 2024.

– Monte Feliz blir ett träningsparadis där gäster i alla åldrar och på alla träningsnivåer kan mötas, träna, semestra och utmana sig själva oavsett nivå men med gemensam livsstil. Vi har designat varje detalj för att göra detta till en plats där allas passion för träning och välbefinnande kan blomstra, säger Daniel Giray, sportchef på Apollo Sports.

Sport och träning för alla nivåer

Monte Feliz är utvecklat av Apollo Sports och hotellets faciliteter är byggda för att ta emot motionärer och elitaktiva på alla nivåer. Hotellet erbjuder en variation av ledarledda gruppträningsklasser som funktionell träning, yoga, dans, cardio och mycket mer. Hotellet har nybyggt gym utrustat enligt Svenska Olympiska Kommitténs krav på olympisk träningsstandard och ett utomhusgym anpassat för crossfit-träning.

Hotellet erbjuder därmed ett omfattande utbud av träningsmöjligheter inklusive:

  • Nybyggt välutrustat gym enligt Svenska Olympiska Kommitténs olympiska träningsstandard
  • WOD Box för crossfit och funktionell träning i grupp
  • Ledarledda gruppträningsklasser som funktionell träning, yoga, dans och cardio
  • Padel- och tennisbanor med möjlighet till coaching och gruppspel
  • Cykelcenter med uthyrning samt guidade turer i det cykelvänliga Gran Canaria
  • Triathlon – perfekta möjligheter till både simning, cykel och löpning liksom styrka och återhämtning
Foto: Apollo Sports

Sports Inclusive – det mesta inkluderat

I Playitas/Powered By Playitas sporthotellsportfölj ingår ett brett utbud av sport och träning i resans pris. Det så kallade Sports inclusive-konceptet gäller också för Monte Feliz. Detta möjliggör fri träning, testning av nya sporter och delande av träningsglädjen utan extra kostnader.

Foto: Apollo Sports

Mat och dryck för hälsa och njutning

Monte Feliz strävar efter att erbjuda lokal, hållbar och hälsosam mat. En nybyggd restaurang serverar frukost- och middagsbuffé, med möjlighet att förboka frukost eller halvpension. Hotellet har även en sportbar för after-work-out, avslappning, rövarhistorier och socialt umgänge.

Lyssna på Apollo Sports sportchef Daniel Giray i Sweaty Business podcast #138

Sweaty Business podcast hittar du där poddar finns, på Spotify eller här.