Anders Ericsson ny vd på Concept

I linje med satsning på fortsatt expansion presenterar Concept Anders Ericsson som ny VD.

Concept är en av Nordens ledande leverantörer av träningsutrustning med kontor på fem platser i Sverige, dotterbolag i Norge och Finland. De har Nordens största lager på 7 300 kvm och ett utvecklingscenter på 1 500 kvm för visning och utveckling av produkter samt för utbildningar inom träning och affärsutveckling. 


Anders Ericsson tillträdde sin roll som affärschef för Concept Träningsredskap AB i augusti 2019 efter 17 år på Eleiko Group AB. Nu tar Anders över rollen som VD. Han har till uppgift att utveckla företagets redan framgångsrika affärsmodell och ser fram emot att utveckla verksamheten tillsammans med både nuvarande och nya kunder.  

”Anders kommer in med erfarenhet och handlingskraft och vi flyttar nu fram positionerna ytterligare. Med en ny organisation och Anders som VD, kan jag fokusera ännu mer på nya utvecklingsområden i bolaget” säger Bo Ekros, ägare och styrelseordförande.

Anders Ericsson
kommenterar:

– ”Med bolagets starka historik, marknadsposition och soliditet, har Concept en unik möjlighet att erbjuda marknaden stora fördelar med ett starkt sortiment och unika finansieringslösningar. Vi har redan börjat återinvestera i såväl ny personal som i nya produkter och kommer att fortsätta att förstärka i nyckelregionerna. Trots rådande pandemi har vi ett starkt bokslut och en omsättning som gick från 148 till 157 miljoner kronor för Concept Träningsredskap och från 213 till 220 miljoner kronor för koncernen. Vi ser fram emot fortsatta satsningar på nya finansieringsformer och produktnyheter.”