STC expanderar österut – Öppnar i Norrköping

Träningskedjan STC fortsätter att växa och etablerar sig i centrala Norrköping. En toppmodern träningsanläggning som kommer att erbjuda det senaste träningsutrustningen och variationsrik träning. 

– I vår etableringsplan handlar det om att hitta strategiskt placerade lokaler. Här öppnar vi en unik träningsanläggning som andas framtid och ger besökarna både energi och inspiration till att komma igång och bibehålla sin träning, säger Antoni Kutics, etableringsansvarig.

På en yta om 1 400 kvm kommer det mesta inom träningsväg att rymmas med stora ytor för funktionell träning och det senaste konceptet HIIT, en intervallbaserad träningsform där du tränar med redskap, maskiner och kroppsviktsövningar tillsammans med en peppande coach. Passet passar alla, då varje övning anpassas till individens träningsnivå.  

Här kommer det att finnas gruppträningssalar med ett stort gruppträningsutbud, med bland annat pass från Les Mills®. Gruppträningen kommer att ledas av STCs instruktörer och virtuella klassledare, då båda salarna är utrustade med LED-skärmar för virtuell träning, så att besökaren kan träna gruppträning under dygnets alla timmar. Här kommer du bland annat kunna uppleva THE TRIP™, som tar dig på en resa genom digitalt skapade världar på din spinningcykel. 

STC planerar att öppna på det nya gymmet på Prästgatan i januari 2021. 

– Det blir en träningsanläggning med extra allt mitt i centrala Norrköping! Självklart kommer vi även fylla klubben med vår STC-anda, glädje, gemenskap och personligt, avslutar Anna Jarl, regionchef.