Erbjudande: Skaffa dig en InBody270 och få PT-utbildning hos Intensive PT på köpet!

Vill du utbilda dig till PT och samtidigt skaffa dig en InBody270 för att verkligen bevisa att ditt upplägg och dina resultat fungerar?

Leasar du en InBody270 för 1 170 kr i månaden ex moms så bjuder InBody Sweden på utbildningen Personlig tränare vid IntensivePT  (värde 19.900 kr)

Först till kvarn! Begränsat antal platser.

InBody270 är det bästa arbetsverktyget för en PT. Hur ska du annars kunna visa svart på vitt att du har kunskapen för att leverera önskat resultat?

När det kommer till kroppsmätning finns det inget på marknaden som kan mäta sig med InBody. Jobba inte med dåliga kopior. Det handlar om din trovärdighet.

Och nej.. Du kommer inte att tjäna några pengar på att göra mätningar. Däremot kommer du att tjäna pengar på att sälja lösningen! InBody finns idag hos ca 400 PTs och kostrådgivare runt om i Sverige! Det är den mest pålitliga vågen på marknaden idag och den som ger mest exakt resultat. Hela 98,6% jämfört med en DEXA-röntgen!

Du får svart på vitt hur du ser ut på insidan. Både när det gäller fett, muskler, vätska och det farliga inre bukfettet – det viscerala fettet. Du ser var på kroppen det finns muskler och var det saknas muskler. Likaså med fettet.

IntensivePT har skapat en PT-utbildning på distans. Läs till PT i eget tempo och slipp resvägen till och från skolan. Du kan lyssna på alla föreläsningar i lugn och ro hemma framför dator, telefon eller surfplatta. Det är alltså en väldigt flexibel distansutbildning. Oavsett om du söker en PT utbildning i Stockholm eller i övriga landet så kan du studera hos IntensivePT!

Föreläsningarna leds av erfarna lärare som har bred erfarenhet inom olika områden. Innehållet planeras utifrån en kursplan. Du utbildas i bla anatomi, fysiologi, näringslära, kosttillskott, skador, träningslära och grundrörelser. Du får även alla verktyg du behöver i praktiken. Vad det är för skillnad på att vara anställd på en gymkedja och på att vara ”egen”. Du får tips som vi plockat upp genom åren som tränare, som hur du enklast skaffar klienter. Men viktigast av allt är att du lär dig att hela tiden ligga steget före alla andra tränare där ute. Hur man jobbar digitalt och uppdaterat

Läs gärna mer om InBody på vår  inbodysweden.nu eller kontakta annica@inbodysweden.nu

Läs gärna mer om IntensivePT på intensivept.se eller kontakta support@intensivept.se

Vid anmälan var vänlig och uppge koden InBody loves IntensivePT2021