Actic Outdoor Box tar plats hos Central Padel Nordic i Norra Djurgårdsstaden

Actic lät tidigare i vår meddela att man har en ambition att vara marknadsledade på utomhusträning och att man därför lanserar ytterligare 20 Actic Outdoor Box på tre marknader.  

En av dessa boxar kommer placeras på en mycket attraktiv placering i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm. Satsningen som drivs av Central Padel Nordic (CPN) beskrivs som en ”padeloas” mitt i stan där människor kan samlas för att spela padel, träna på Actic Outdoor Box samt äta och dricka gott i en inspirerande utomhusmiljö.

Vi är väldigt glada att få ta plats i en så inspirerande satsning tillsammans med CPN och det befäster ytterligare Actics position som ledande på utomhusträning. Vi ser en stor styrka i erbjudandet där lättillgänglig och inspirerande träning står sida vid sida med ett socialt sammanhang och dessutom ute i friska luften” menar Jonas Lissjanis, CPO Actic Group.

 ”Vi ser fram emot ett tätt samarbete tillsammans med Actic som kommer ha en viktig roll i CPNs arbete med att göra padeln till mer än ett racket och en boll. Detta då vår vision är att förvandla padeln till vad det borde vara – en inkluderade livsstil som främjar välbefinnande, en hållbar livsstil och positiv energi i alla dess former. Vi tror stenhårt på ett utegym med Actic för att samla olika människor och möjliggöra wellness på fler sätt än bara genom padeln”, menar Alexandra Fromholtz, CMO Central Padel Nordic.  

CPN och Actic Outdoor Box planeras öppnas i maj 2021. Tillgång till Actic Outdoor Box får man genom antingen klippkort eller genom ett regionalt medlemskap hos Actic.