Wondrs formulärverktyg skapar proffsiga anmälningsformulär

Anordnar er träningsanläggning workshops? Årliga träningsresor? Terminsenliga kurser eller kanske ett event här och där?

Om så är fallet vet ni säkert hur viktigt det är att kunderna enkelt kan anmäla sig, att ni kan kommunicera med samtliga anmälda och få ut ny information på ett enkelt sätt. Med andra ord så ska alla administrativa bitar bara fungera så att ni och deltagarna kan fokusera på det viktiga, själva träningen.

Träningen vet Wondr att ni löser problemfritt men den administrativa biten kan ibland vara skönt att ha ett smidigt och enkelt system för så man slipper hålla koll på allt själv.

Med hjälp av Wondrs formulärsverktyg skapar ni enkelt unika anmälningsformulär för alla typer av happenings. Ni tar in den information som är nödvändig för sagt event (matallergier, tidigare träningserfarenhet, övriga synpunkter… you name it!). Sedan kan anmälan ske via er hemsida, via Wondr bokningsapp för befintliga medlemmar eller via sociala medier. Betalningen sker vid anmälningstillfället och därefter har ni allt samlat i deltagarlistor så ska mer information ut senare finns allt samlat. Det går till och med att automatiskt boka in deltagarna på aktiviteter i ert schema direkt vid anmälan så de själva skulle kunna avboka och boka om kurstillfällen. 

Låter detta som en passande lösning för er? Kontakta då mer är gärna Wondr för mer information om formulär eller varför inte någon annan funktion som kan göra livet enklare för både er och era medlemmar!

Boka en kostnadsfri demo!