Casall PRO rapporterar om rekordförsäljning av Matrix konditionsmaskiner

Matrix konditionsserier Performance och Endurance har funnits på den svenska och norska marknaden i ett år nu och såväl träningsanläggningar som deras medlemmar har upptäck tjusningen. Casall PRO rapporterar om en rekordförsäljning med en ökning på 40% av konditionsmaskiner jämfört med samma period föregående år.

Med en unik flexibilitet kan träningsanläggningar, gym och studios skapa en konditionspark helt anpassad efter behov och önskat utbud. Casall PRO lanserade Matrix Fitness två nya konditionsserier – Performance och Endurance, för ett år sedan. Med dessa två nya konditionsserier kan träningsanläggningar skräddarsy en konditionspark perfekt för dem helt anpassad efter deras medlemmar.

Denna unika flexibilitet kommer från möjligheten att kombinera konditionsplattformarna fritt med det nya konsolutbudet. Denna flexibilitet och anpassningsbarhet uppskattas verkligen av anläggningarna. Med lanseringen av dessa serier har Casall PRO ökat försäljningen av konditionsmaskiner med 40 % jämfört med samma period föregående år.

Konditionsutrustningen från Matrix Fitness uppskattas av anläggningarna av flera anledningar. All utrustning från Matrix är konstruerade att klara av tuff träning och har en låg kostnad över tid, med egen produktion av reservdelar. Maskinerna är utvecklade med ett förenklat service- och underhålls arbete med förbättrad design och smarta funktioner.

Performance Plus

En av de mer utmärkande produkterna i Casall PROs produktkatalog är löpbandet Performance Plus. En banbrytande design och oöverträffad prestation kombinerat i ett löpband som känns, verkar och håller likt inget annat. Performance Plus löpbandet sätter en helt ny standard med det stötabsorberande lamellbandet och ett högeffektivt band som får även de mest intensiva löpturerna kännas bekväma, stadiga och mjuka. Upplev en rent exceptionella träningsupplevelser med detta helt banbrytande löpband.

  • Ultimat för anläggningar som vill erbjuda den mest utmanande konditionsträningen med en prestanda över branschstandard
  • Löpband med speciellt utvecklat lamellband
  • Pure Stride stötdämpningssystemet ger en solid, stötabsorberande löpträning
  • Topphastighet på 26 km/h
  • 61 cm brett och 157 cm långt band ger en stor löpyta vilket ger extra känsla av trygghet och frihet

Digitala lösningar

När det kommer till inspirerande och uppslukande träning kan ingenting mätas mot Matrix konditionsmaskiner med iFIT®, en global ledare i interaktiv kopplad träningsteknologi och innehåll. Med iFIT kan anläggningarnas medlemmar nå 15 studio klasser och globala träningspass över ett brett utbud av konditionsutrustning.

Leverans

Casall PRO har ett stort utbud av konditionsmaskiner på lager som är tillgängliga för snabb leverans. Se hela konditionsutbudet på CasallPRO.com