SOMA lanserar uppdaterat koncept och ny hemsida

Linus Johansson och Cecilia Gustafsson

Cecilia Gustafsson och Linus Johansson är de två kreatörerna bakom konceptet SOMA. Allt började 2012 då de träffades på en träningsresa där de båda var engagerade som ledare och tränare. Efter deras första möte startade ett mycket kreativt samarbete som snart tog form i den unika rörelseformen SOMA MOVE.

SOMA MOVE blev snabbt uppskattad för sin mjuka och flödande form och för att samtidigt innehålla mycket kraft och atletiska rörelser. Det visade sig att rörelseformen fyllde en perfekt plats mellan de tuffaste träningsformerna och de mjukaste. Med åren utvecklades träningsformen och fler grenar inom konceptet tillkom. Fokus på det stillsamma med långsamma rörelser växte fram och tog formen av SOMA MIND och SLOW, medan den ännu mer fokuserade styrkan fick uttryck i SOMA STRENGTH.

SOMA Academy är konceptets helt nya utbildning. Tillsammans med gruppinstruktörer välkomnar de nu även personliga tränare, yogalärare, coacher, kroppsterapeuter, och idrottslärare in i SOMA-världen.

Move och Complete är konceptets två nya abonnemang. De presenteras den 17 november i samband med släppet av Release 29 av SOMA MOVE.

Move

I abonnemanget Move ingår licens för flaggskeppet SOMA MOVE. Som instruktör får man tillgång till de färdiga koreografierna, musik, och marknadsföringsmaterial, och rätten att presentera SOMA MOVE var man önskar.

Abonnemanget Move är till för alla som arbetar som instruktör eller idrottslärare och som vill presentera SOMA MOVE klasser. Utbildningen presenteras både In Real Life och som digital utbildning.

Complete

I abonnemanget Complete ingår möjligheten att ta licens för alla fyra koncept, MOVE, MIND, SLOW och STRENGTH samt få tillgång till den stora rörelsebanken med 180+ videos.

Abonnemanget ger dig även möjlighet att ta licens för att göra egna koreografier samt få dem publicerade och delade med andra instruktörer.

I Complete ingår även möjligheten att ladda ned all vår exklusiva musik och bygga egna helt unika spellistor. I abonnemanget Complete bjuder vi även in till Check Ups — föreläsningar och inspiration kring olika SOMA-ämnen.

Abonnemanget Complete är till för den som är instruktör och vill erbjuda alla våra koncept, samt för den som är personlig tränare, yogalärare, coach, och kroppsterapeut som vill arbeta med SOMA i sin verksamhet.

Läs mer på somamove.com.