”Lyckas i lågkonjuktur!” – Ett event för ägare inom friskvårdsbranschen

Zoezi och CMS Sweden bjuder den 7 september in till inspirationsevent i Malmö.

Hur kan vi framgångsrikt bedriva affärer under en lågkonjunktur? Vilka faktorer bör vi tänka på när det gäller marknadsföring, prissättning och omvärldsbevakning?

Bilder från ett tidigare Zoezi-event

Zoezi, det enkla affärssystemet för friskvårdsbranschen tar med sig sina partners CMS Sweden och Profina Inkasso och bjuder in till en inspirationsdag.

CMS Sweden har en lång erfarenhet av att göra träning lönsam och har tidigare navigerat genom lågkonjunkturer. De kommer att dela insikter om hur du kan sälja utifrån värde istället för att locka med rabatter.

Profina Inkasso är experter inom ekonomi och juridik och kommer att ge dig kunskap om dina rättigheter som ägare när det gäller fordringar.

Zoezi är det enkla affärssystemet som vill hjälpa dig att lyckas. Utöver att tillgodose dina administrativa bokningsbehov hjälper Zoezi dig att tänka innovativt när det gäller merförsäljning och paketering.

Evenemanget arrangeras på boutiquehotellet MJ’s i Malmö och riktar sig till ägare inom friskvårdsbranschen som är vill nätverka med andra i liknande position och lära sig mer om ekonomi, marknadsföring och prissättning.

MJ’S hotell i Malmö

Läs mer och boka dig här.

Uppge koden “Sweaty” så blir eventet helt kostnadsfritt för dig och en kollega!