HYROX och Apollo Sports teamar upp kring träninsgresor

HYROX lanserar nu specialanpassade träningsresor i samarbete med Apollo Sports. Första anhalten är Playitas resort – Europas största sporthotell på Fuerteventura.

För ungefär ett år sedan lanserades HYROX på den svenska marknaden och har tagit den med storm. Nu arrangeras den första svenska HYROX-resan den 25 juni till 2 juli 2024. Apollo Sports flaggskepp, Playitas Resort på Fuerteventura, står som resmål och alla som vill ta sin träning till nästa nivå utlovas en resa med guldkant.

– Att kombinera semester och träning är en självklarhet för många och det känns väldigt roligt att kunna erbjuda alla våra deltagare en specialanpassad HYROX-resa tillsammans med Apollo Sports. Och Playitas Resort känns som en klockren plats att börja det här äventyret, säger Alexandra Järgren, HYROX-ambassadör och instruktör på resan.

Träningspassen kommer hållas av HYROX-profiler och kommer vara en mix av styrketräning, högintensiv träning, löpning och mer HYROX-anpassade pass. Allt nivåanpassas för att passa alla, oavsett träningsnivå och tidigare erfarenheter av HYROX. Det kommer även att finnas specialanpassade program för familjer med såväl yngre som äldre barn.

Apollos sportchef Daniel Giray är också mycket nöjd med det nya samarbetet.

– Vi letar ständigt efter nya samarbeten som kan ge våra resenärer kvalitetssäkrade träningsupplevelser och med HYROX är det ingen tvekan om att de kommer att få det. Vi ser fram emot att utöka vår portfölj ytterligare, och inte minst till en fantastisk, avkopplande vecka fylld av hög puls och motivation, säger han.

Med Apollo Sports som medarrangör garanteras en resa i toppklass för alla som deltar. I priset ingår allt från flyg till halvpension (frukost och middag) samt träningsprogram under hela vecka. Kostnaden för en vecka är 14 998 kronor.