HYROX och Concept 2 ger sig ut på sommarturné

Fitnessrace-arrangören HYROX har tillsammans med sin partner Concept 2 gett sig ut sig ut på en träningsturné som redan gjort succé under sina första nedslag i Danmark och Sverige.

Den 1 juli gick startskottet för sommarturnen där HYROX och Concept 2 vill få fler att utnyttja långa, sköna sommardagar till att hålla sig i form. Under sommaren kommer man att besöka gym över hela landet för att visa och inspirera gymmedlemmar att ta tillfället i akt och komma i ännu bättre form. 

– Sommarträning är bland det bästa som finns, om man hittar tid och lust. Med rätt motivation och lite fantasi kan man alltid få in ett träningspass, oavsett om man är på landet, på stranden eller kvar i stan på gymmet. Den här sommarturnen handlar bara om ren och skär träningsglädje, säger Antonia Fält-Kottulinsky, brand manager på HYROX Skandinavien. 

I grunden för träningspassen ligger tävlingsformatet HYROX där de tävlande ställs inför en rad utmaningar i de olika tävlingsmomenten och träningen är tänkt att förbereda deltagarna på vad som krävs för att genomföra ett race. 

– Det här är ett roligt sätt att visa upp HYROX för en bredare målgrupp under lite lättare former. Det ska vara känsla av sommarfest, men med träningen som mittpunkt. Det är också extra kul att vi fått med oss våra partners på detta för att visa upp såväl oss som dom över hela landet, fortsätter Antonia. 

Alla som deltar under sommarturnen kommer även att få möjligheten att vinna merch och ta del av rabattkoder till kommande HYROX-race.

HYROX hade sin Sverigepremiär på Stockholmsmässan i maj och det blev en träningsfest med deltagare från hela världen. Den 30 september är det dags för nästa race i Malmö/Köpenhamn och under sommarturnén kommer deltagarna få testa på en HYROX signature workout.

Exakta datum och platser annonseras till medlemmar hos respektive gym som arrangerar eventet, men kan även ses av registrerade medlemmar på pft.hyrox.com.