Inbjudan till branschevent hos Concept

Boka in den 27-28 april i din kalender, då erbjuder Concept ett inspirerande event i Jönköping.

Eventet genomförs under en heldag, det är samma schema båda dagarna därför kan du välja på att delta antingen den 27:e eller den 28:e april. Det blir en träff med produktnyheter, inspiration, föreläsningar och mingel.

Concept passar på och gör en nyinvigning av sitt gedigna showroom i Jönköping, och flera av deras internationella leverantörspartners är på plats. Ta del ev en hel del spännande produktnyheter.
Exempel på utställare är Wattbike, Cybex, TRUE, Body Bike, Torque, Intelligent Cycling och mycket mer. Concept visar även upp sin fina containerlösning som en hel del gym, föreningar och företag har investerat i.

Claes Hellgren (författare, coach, lärare och handbollskommentator) föreläsare den 27:e april och Björn Johansson från Sweaty Business föreläsare den 28:e april.

Att delta är kostnadsfritt och utöver själva programmet bjuds ni på lunch och fika. Allt startar med drop in frukost mellan 09.30 – 10.00. Dagen avslutas 17.00.

Intresseanmälan skickas via mejl senast den 15 april till petra.forssmed@concept.se. Begränsat antal platser, först till kvarn.

Välkommen till Jönköping önskar Concept!