Happy Societies öppnar nytt gym i Växjö

Patrik Jändel

I september slår Happy Societies upp portarna till sitt andra ”vardagsrumsgym” på Hovshaga i Växjö.

Happy Societies är inte direkt det vanliga gymmet eller pt-studion, utan erbjuder ett koncept som sticker ut på den svenska marknaden.

Happy Societies startades 2019 av Patrik Jändel, en välkänd profil i den svenska träningsbranschen. Med snart 30 års erfarenhet har han sett och upplevt det mesta som kommit och gått i branschen och har alltid känt att det saknats något.

Hans starka vilja och övertygande tro på att fler människor kan komma till, och hålla i, sin träning resulterade därför i helt nytt koncept. Man erbjuder små bemannade enheter med atmosfär som ett i ”vardagsrum”. Och alla, oavsett träningserfarenhet, ska känna sig sedda och bekväma i Nordens minsta gym. Patriks ambition är att etablera 30 enheter fram till 2030.

I helt nya lokaler, på Segerstavägen i Växjö, är företaget i full gång med att bygga en lika mysig, ombonad och välkomnande anläggning som deras första, på Västerbrotorget i city. Medlemstaket är satt till 250 medlemmar från och med april kommer det att finnas möjlighet att säkra en plats.

Personligt

”Hos oss är våra personliga hälsoguider alltid på plats och även den som inte är helt bekväm i  den traditionella gymmiljön kan lätt känna sig hemma och få personlig hjälp, kommenterar Patrik och fortsätter:

”Med världens mest intelligenta PT-maskiner tillsammans med våra hälsoguider skräddarsyr vi unika och specifika träningsprogram. Maskinerna minns var och ens resultat och man puttas i lagom takt framåt mot  sitt träningsmål. Sist men inte minst står det alltid en ingefärashot klar efter passet och vill man,  så hänger man kvar och blir serverad en cappuccino med sina nyfunna vänner.”

Happy Societies har även en egen kost- och hälsocoach som jobbar med kost, mental träning, hormonproblematik, sömn, stress och återhämtning.

”Minst lika viktiga delar att titta över som träning för att må bra om man frågar oss”, avslutar Patrik Jändel.