WiseGym – ger dig en helhetslösning

Finländska WiseGym fortsätter sin lansering av ett nytt och modernt affärssystem på den Svenska gymmarknaden.

Systemet möter alla gymmets krav från tidsbokning till ekonomisk redovisning, inpassering och mobilapp. Nu är det rätt tid att satsa för att få framtidens system när höstens säsong börjar.

Ett modernt och smart affärssystem

Under de två senaste åren har finländska företaget WiseNetwork byggt i samarbete med svenska pilotföretag ett lämpligt helhetssystem till gymverksamheten.

WisePlatform, som är utvecklad av WiseNetwork från året 2013, är ett helhetsmässigt, CRM-styrt system till kundförvaltning, försäljning, marknadsföring och ekonomisk förvaltning. På WisePlatform har de byggts flera branschspecifika systemlösningar och det finns redan över 200 nöjda kunder som består av närmare hundra gym, CF-boxar och sporthallar, många idrottslag samt etablerade golfklubbar.

– “Vi har byggt en perfekt lösning till gymmen, WiseGym, som är unik i Finland och verkligen kan ta plats på den internationella marknaden. WiseGym har skapat ett system som frigör tid till det viktigaste: att motivera kunder och utveckla affärsverksamheten. Systemet förbättrar värvning av nya kunder, kundnöjdhet bland befintliga kunder och merförsäljning. Med vårt system skapar du kommunikation som engagerar dina kunder. Vi automatiserar uppgifter där du inte behövs”, menar Hannu Myöhänen, VD för WiseNetwork.

Som gymägare måste du hålla jämna steg med dina kunder. Konsumenterna är välinformerade och kräver både snabba och okomplicerade tjänster. Med WiseGym kan du erbjuda dina kunder en mer omfattande gymupplevelse och effektivare interaktion. WiseGym-systemet når din kund i vardagen och digitaliserar nödvändiga tjänster. Passerkortet hör till historien, ett mobilt gymkort har du alltid med dig.

– “Vårt mål är att skapa riktiga konkurrensfördelar, bättre resultat och nöjdare kunder för ditt företag”, säger Anna Stenberg, Country Manager för Sverige.

Kontakta gärna Anna Stenberg för mer info: anna.stenberg@wisenetwork.fi