Succé för Concepts containerlösning

Efterfrågan ökar ständigt och tillverkningen av Concepts boxar går på högvarv på företagets logistikanläggning söder om Jönköping.

Arvid Elm och Henrik Olsén ansvarar för utvecklingen av konceptet och de jobbar hårt för att hinna inreda och leverera alla containers som är beställda.

– ”Trots pandemin och de skenande kostnaderna för containers har vi lyckats hålla en bra lagernivå och kan leverera till kunder till utesäsongen. Intresset för konceptet ökar och utöver Actic, Friskis och Försvaret har vi fått beställningar från många andra segment som vi själva inte hade tänkt hyra våra containers. Det fina med våra koncept är enkelheten, att man kan hyra på kort- och på längre tid, att vi konsulterar gällande bygglov samt att vi sköter hela processen från start till mål inklusive transport, installation och bortforsling. Det är till och med så att vi vinterförvarar containers för utvalda kunder”, säger Arvid Elm. 

– ”Vi ser också ett ökat intresse för anpassade lösningar som innebär olika färger, logotypes, tillval av utrustning, riggsystem, funktioner, uppvärmning samt tapetsering. Det är verkligen kul att se att våra kunder och slutanvändaren kan ta träningen utomhus på så många olika sätt. En av kunderna är en kund som fick sin önskan uppfylld om en uppfällbar grill till sin container för fredagspassen till sina medlemmar. Dessutom anpassad färg till sin discobelysning för DJ som körde fredagsdisco! Hittills har vi levererat över 40 containers och det känns verkligen som en het produkt”, avslutar Henrik Olsén. 

För mer info, kontakta gärna:

Arvid Elm 
arvid.elm@concept.se

Henrik Olsén
henrik.olsen@concept.se.