Boka AO Performance Mobility & Movement 23-24 mars

Foto: AO Performance/Hirsch Produktion

I samarbete med AO Performance kan Sweaty Business erbjuda 500 kr rabatt vid anmälan till kursen ”Mobility & Movement”.

För att en idrottare ska göra av med så lite energi som möjligt vid varje rörelse krävs det rätt mobilitet, rörlighet och stabilitet. En idrottare med sämre rörlighet kommer inte bara göra av med onödigt mycket energi, förmodligen kommer nya kompensationsmönster att skapas vilket med största sannolikhet kommer leda till skada eller skador. Så för att minimera skaderisken, minimera energiläckage och optimera prestation är dessa två dagar ett måste för dig som vill ge dina atleter allt.

Som coach under denna utbildning kommer du därför att förstå:

  • Hur du använder effektiva 3D Fascia behandlingstekniker som gör stor skillnad för dina klienter att ta nästa steg.
  • Hur du använder gummiband som ett verktyg för att bromsa rörelsen på ett ställe för att samtidigt förbättra en rörelse på ett annat.
  • Hur du använder dig av floss-band för att öka hydrering av vävnad och på så sätt skapa bättre rörelse hos dina klienter/atleter.
  • Hur du väljer rätt teknik för rätt individ vid rätt tillfälle.
  • Hur du på ett strategiskt sätt mixar ihop alla tekniker för ännu kraftfullare resultat.
Foto: AO Performance/Hirsch Produktion

Alla dessa tekniker du kommer lära dig är extremt effektiva som kommer göra stor skillnad för dig och dina klienter. Utbildningen bygger till största delen på praktik och därav är teknikerna anpassade så att du kommer kunna använda dom redan samma dag som du kommer hem igen.

Under dessa dagar kommer vi även gå igenom och diskutera förståelsen om vad återhämtning innebär, vad som sker när vi sover och hur vi kan optimera vår sömnhygien och därav vår prestation.

Ange kod SWEATYMOBILITY vid bokning och välj faktura som betalsätt så dras rabatten (500 kr) av i samband med faktureringen. Läs mer och boka här