Gymleco besöker: Iron Cave – Karlshamns mest välplanerade gym?

Iron Cave ligger alldeles i centrum av Karlshamn. En stor, modern ingång leder ner till ett gym med en tydlig industriell stil och man märker att ägarna lagt mycket tid och energi för att ge sina besökare en bra upplevelse.

Utrymmet är välplanerat. På sina 750 kvm har ägarna gjort plats för maskiner, yta för funktionell träning, strongman, fria vikter, styrkelyft och tyngdlyftning. Ägaren Tolga Mol förklarar att tanken alltid har varit att:

”Erbjuda ett komplett gym där medlemmarna kan träna alla olika former av styrketräning”.

Tolga tror att Karlshamnsborna väljer deras gym för att de erbjuder de bästa förutsättningarna för dem att nå sina mål, med allt från generösa öppettider till stort utbud av utrustning med hög kvalitet.

Han förklarar vidare att de lyckats optimera placeringen så att alla maskiner grupperats efter muskelgrupp och planerat så att väntetider ska minimeras.

Alla maskiner och redskap är från Gymleco och planeringen tillsammans med de utrymmessnåla maskinerna ger gymmet en öppen känsla.

Trots osäkra tider så har Iron Cave haft ett väldigt litet tapp av medlemmar. Tolga tror att det är mycket tack vare de generösa öppettiderna, de öppna ytorna, utökade städinsatser samt att deras medlemmar sköter sig exemplariskt.

Framtidsplanerna består av att fortsätta bygga på den härliga familjekänslan men även utveckla gymmet och butiksdelen. Utöver det så tittar de också på möjligheter att bygga ut träningsytan.

Familjekänslan möts man direkt av när man kommer in. Vi blir glatt bemötta och uppmuntrade att ta så mycket bilder och spela in så många videos vi orkar. Känslan är inbjudande och avslappnad och vi lämnar Karlshamn med ett leende på läpparna.