Technogym MYRUN – Träna ditt favoritpass närsomhelst

Technogyms nya tysta löpband – MYRUN – låter dig köra hemmaträning genom att enkelt ansluta sig till din surfplatta. Du får ett brett utbud av löp- och gångträning med tränarledda pass, målfokusering och virtuell träning.

TECHNOGYM MYRUN har tagits fram för att möta hela familjens träningsbehov och erbjuder skräddarsydda löp- eller gångprogram som passar användare på alla nivåer: från nybörjaren till träningsälskaren och sportentusiasten.

Genom att enkelt placera din surfplatta på MYRUN-konsolen kan du välja din favorittränare från det stora biblioteket med on-demand-innehåll som erbjuder guidade sessioner, träningsrutiner för den som ligger på en hög träningsnivå, skräddarsydda träningspass och virtuella träningsrutter som tar dig ut i naturen eller runt i din favoritstad.

Technogym MYRUN lovar samma träningsupplevelse hemma som du skulle uppleva i ett professionellt gym och det tack vare Technogyms 37-åriga erfarenhet som officiell leverantör till de olympiska spelen, samt som världens ledande leverantör av prestigefyllda gym och hem.

TECHNOGYM SESSIONS: FLER PASS MED DIN FAVORITTRÄNARE

Om du letar efter en tränare som guidar och motiverar dig under hela ditt träningspass och som vet hur man gör en enkel löprunda ännu roligare, prova Technogym Sessions. Välj från en mängd olika träningspass som är utformade kring dina personliga mål och få råd och pepp från en vald tränare som hjälper dig att nå målen. Ett klick på skärmen och MYRUN anpassar sig till den föreslagna hastigheten och ändrar lutningen därefter.

TECHNOGYM ROUTINES: GUIDADE TRÄNINGSPASS FÖR ATT FÖRBÄTTRA DIN PRESTATION

Att sätta tydliga mål och när de ska nås kan vara riktigt inspirerande. Technogym Routines är en kombination av olika övningar och rörelser med varierande intensitetsnivåer som utmanar utövaren att alltid göra sitt bästa. MYRUN ökar automatiskt intensiteten för att det ska vara möjligt att få en förbättrad kvalitet och effektivitet i löpningen.

TRÄNA I TAKT MED INSPIRERANDE MUSIKSPELLISTOR

Bra musik kan hjälpa till att förbättra både din motivation och konsistens. Så varför inte göra dina löpsessioner ännu mer engagerande? TECHNOGYM LIVE erbjuder olika spellistor med musik som är särskilt utformade för träning tillsammans med möjligheten att nå ditt Spotifykonto direkt från träningsgränssnittet.

TRÄNA MED ANDRA OCH DELTA I VIRTUELLA UTMANINGAR

Tack vare kompatibiliteten med Zwift, Strava, Garmin och Rouvy kan sportentusiaster tävla online med andra utövare som tillhör samma community eller så kan du helt enkelt bara springa på världens mest kända banor.

HÅLLBARHET OCH MINSKAD ENERGIFÖRBRUKNING

MYRUN känner av när du kliver på löpbandet och slår på automatiskt. Det är det enda löpbandet i sin kategori med låg miljöpåverkan tack vare sin extremt reducerade energiförbrukning i standby-läge.

MYRUNs eleganta design gör den till en perfekt lösning för hemmet – oavsett tillgänglig yta eller inredningsstil. Den gör det utan att kompromissa med prestanda tack vare det bästa förhållandet mellan löputrymmet och det totala fotavtrycket. Löpbandets löpyta anpassar sig till hur du springer och tar emot stötarna effektivt så att dina leder skyddas även på lägre hastigheter och ger mer reaktivering vid sprint. Med en lutning upp till 12% och en maxhastighet av 20 km/h samt trackning av din biometriska data låter Technogym MYRUN dig hitta den optimala träningsintensiteten för att nå dina mål och hålla koll på dem. MYRUN är enkelt att använda även utan en surfplatta, tack vare den snabba startknappen och styrspakarna som låter dig justera hastighet och lutning när du springer.