Actic väljer Qicraft/Technogym som partner för träningsutrustning

Actic befinner sig i en spännande fas där man noga arbetat igenom bolagets strategier, partners och träningserbjudande. Steg för steg har Actic även valt partnerskap för att realisera strategin. Som en del av detta har man upphandlat leverantör för träningsutrustning och meddelar nu att man valt Technogym som partner för träningsutrustning inom kondition, styrka och format.

Valet av Technogym känns naturligt då de är en ledande aktör på marknaden som borgar både för hög kvalitet på träningen men också för en stilren och lättskött maskinpark som håller under lång tid”, kommenterar Jonas Lissjanis, Chief Product Officer på Actic.

För andra delar inom träningsredskap har Actic partnerskap tillsammans  med bland annat Concept på Actic Outdoor  Box.

Actic har under omfattande utvärdering testat och utvärderat ett flertal varumärken  innan valet till slut under tuff konkurrens föll på Technogym som exklusiv leverantör.

”Vi är glada och stolta över samarbetet med Actic. Tillsammans kan vi bidra till att fler människor i Norden får bättre träningsupplevelser och lever ett aktivare liv. Detta går helt in enlighet med både Technogym och Actics ambition att stärka folkhälsan i Norden.”, säger Alexander Hed, Country Manager på Qicraft / Technogym.

Samarbetet inleds i april 2021.