Succé för Les Mills THE TRIP™

Bildkälla: Les Mills

Los Angeles, London, Paris, New York, Hong Kong… och nu får Vallentuna, Kalmar, Tampere och Åbo ta del av konceptet, alla öppnar de upp dörrarna till framtidens träning, med det nya cykelpasset THE TRIP™ från Les Mills.

THE TRIP™ är en unik fusion av träning, teknologi och utmaning, en virtuell 3D-värld, där musik och miljö är synkat till perfektion för att ge en helt ny dimension till din konditionsträning. THE TRIP™ är en cykelklass utöver det vanliga, ena stunden cyklar du uppför praktfulla bergstoppar för att i nästa stund sprinta ikapp med cyklister genom futuristiska stadsmiljöer.

De fyra nya anläggningarna som startar upp, är alla otroligt stolta och glada över att kunna erbjuda sina medlemmar möjligheten att ta del av detta unika träningskoncept, i deras specialbyggda salar.

Lena Holmberg, Marknadschef på Les Mills Nordic, säger: –”Fördelen med THE TRIP™ är att du få en helt ny upplevelse, där man kombinerar underhållning med träning. Genom det visuella tar man bort fokuset från träningen, vilket resulterar i att man som deltagare tar i mer och på så sätt tar sin konditionsträning till nästa nivå.

Följande klubbar i norden rullar ut konceptet i januari:

Sports Club, Vallentuna – Malkars City, Kalmar – GoGo Park, Tampere (Finland) – M&M Kupittaa, Turku (Finland)