BUILD’N BURN – Shop-in-Shop-koncept på SATS

Den nordiska träningskedjan SATS, med ca 160 träningsanläggningar i norden, lanserade under februari 2017 sitt egenutvecklade träningskoncept – Build’n Burn – i Sverige, Norge och Finland. Konceptet bygger på högintensiv styrke- och konditionsträning i grupper om 16-20 personer i en specialbyggd zon på utvalda anläggningar. Högintensiv träning i enkla och inspirerande format är en trend på stark frammarsch, framför allt i USA. Med Build’n Burn tar SATS denna effektiva träningsform till norden på bred front.

-”Build’n Burn är skapat för att göra hård träning enklare och roligare än någonsin och vi är stolta över att kunna lansera denna träningsform som första träningskedja i Sverige/Norge/Finland”, säger Kine Stensrud, konceptansvarig för Build’n Burn i ett pressmeddelande.

Build’n Burn finns som en tilläggsprodukt i SATS nya flexibla medlemskapsstruktur, mot en kostnad har medlemmarna möjlighet att få tillgång till dessa klasser. Build’n Burn erbjuds i Sverige till en början på SATS Torsplan, SATS Hötorget och SATS Sportpalatset i Stockholm.