Friskis&Svettis Stockholm blir officiell partner till Hammarby Fotboll

Sedan några år tillbaka har Friskis&Svettis Stockholm ett samarbete med Hammarby fotbolls damlag. Samarbetet med Hammarby fotboll har nu utökats till att bli hela Hammarby fotbolls officiella träningspartner.

– Det är mycket glädjande att vi nu krokar arm i ett nära samarbete med Friskis&Svettis Stockholm som är en del av en rikstäckande folkrörelse med en halv miljon medlemmar och ett mycket viktigt mål, att få så många människor in i motion och rörelse som möjligt. Friskis Stockholm är en stor och mycket välfungerande organisation som delar vår värdegrund, säger Tomas Lindgren, Key Account Manager på Hammarby Fotboll AB.

Han fortsätter:

– Att få möjligheten att starta upp ett samarbete och partnerskap tillsammans med Sveriges största idrottsförening inom motion och hälsa är väldigt hedrande. I och med att Friskis&Svettis Stockholm nu blir en samarbetspartner till Hammarby Fotboll kommer alla våra medlemmar erhålla fina träningserbjudanden. Mer information kring samarbetet kommer under sommaren.

Friskis&Svettis mål är att få hela Sverige att må bättre. Föreningen vet att människor behöver både rörelse, glädje och gemenskap för att må bra, inte bara ibland utan genom hela livet. Friskis är byggt från övertygelsen och var banbrytande vid starten 1978. Idag är F&S Stockholm Sveriges största idrottsförening.

– Vi nöjer oss inte med att vara störst, som den utmanare vi är tar vi nu nästa steg tillsammans med Hammarby Fotboll för att få ännu fler att må så mycket bättre. Idag rör sig över 20 procent av svenskarna ohälsosamt lite enligt Folkhälsomyndigheten. Vi vet också att allt fler tampas med ensamhet och psykisk ohälsa. Det vill vi ändra på! Säger Mia Qwärnström, verksamhetschef Friskis&Svettis Stockholm.