Häng med Sweaty Business till FIBO-mässan 13-14 april 2023

I april 2023 genomförs FIBO-mässan – världens största mässa för träning, hälsa och wellness. Nu finns möjligheten att hänga med på en gruppresa till mässan.

Varje år samlas mer än 1 000 utställare ifrån jordens alla hörn och visar upp dagens och framtidens innovationer och nyheter. Här samlas ”fitness industry professionals”, fitness-fans, tränare, gymägare och sjukgymnaster. Här kan alla finna de nyaste koncepten, idéerna och produkterna för var och enskilds egna intresseområden.

Till 2023 års event går vi på Sweaty Business i tankarna kring att koordinera en resa där vi samlar andra intresserade som vill hänga tillsammans under FIBO. Därför går vi ut med en förfrågan för att se hur intresset är där ute.

Info


Övergripande: En resa där var och en bokar sina egna flygbiljetter/reserutt. Väl på plats sammanstrålar vi på gemensamt hotell och arrangerar gemensamma middagar på restauranger i Köln samt tar sällskap till mässan.

Datum: Affärsdelen på mässan har sin peak tor-fre 13-14 april. Förslagsvis reser man in dagen/kvällen innan, den 12/4, för att kunna vara med från start den 13/4.

Hemresa: Förslagsvis sen eftermiddag/kväll fredag 14/4, om man inte väljer att stanna kvar ytterligare någon dag

Plats: Köln, Exhibition Centre Cologne (Koelnmesse)

Flyg: Till Köln eller Düsseldorf

Hotell: Sweaty Business står för gruppbokning på hotell, deltagarna står för sina boendekostnader

Middagsbokningar: Sweaty Business bokar, deltagarna står för sina mat- och dryckeskostnader

Entrébiljetter: Sweaty Business ordnar entrébiljetter till mässan

Intresseanmälan

Maila intresseanmälan till brian@sweatybusiness.se med info kring: företagsnamn samt antal personer.

Intresseanmälan är ej bindande.