Hyrox Sverige får vingar när Red Bull Sverige går in som officiell partner

Red Bull Sverige blir den officiella drycken för HYROX i Sverige. Det står klart efter att energidrycksjätten går in som partner till HYROX första deltävlingar i Stockholm och Malmö under våren.

När världens största fitness-race, HYROX, kommer till Stockholm 25 mars och Malmö 13 maj kommer även Red Bull Sverige att finnas på plats. Red Bull sponsrar redan i dag många HYROX-tävlingar runtom i Europa, men har nu beslutat att även ge sitt stöd till de svenska tävlingarna.

”Det känns jätteroligt att få med Red Bull Sverige på resan. Vi har sett ett stort intresse för våra race här i Sverige och det är väldigt roligt att så många redan har anmält sig till racet. Att få med en så stor jätte som Red Bull som partner visar att vi nått ut och börjat göra avtryck på riktigt även på den här marknaden”, säger Jakob Olsson, Gym Affiliation Manager för HYROX Skandinavien.

Sponsorskapet sträcker sig över hela den första tävlingsomgången i Sverige. Red Bull Sverige kommer därmed finnas på plats med vätskestationer för alla atleter såväl i Stockholm som Malmö. Man kommer även att delta i aktiveringar inför tävlingarna i samarbete med HYROXevent, bland annat deras gymtour och pågående fystester (PFT) som erbjuds på utvalda gymöver hela landet.