Karolina Gutke ny Country Manager för SATS Sverige

SATS har rekryterat Karolina Gutke till rollen som Country Manager SATS Sverige.

– Karolina har en imponerande bakgrund och jag är säker på att vårt svenska team under hennes ledning kommer motivera ännu fler svenskar till en mer hälsosam och gladare livsstil. Karolina kommer att spela en avgörande roll för utvecklingen av SATS, och jag är övertygad om att hon kommer få stor betydelse för SATS finansiellt och för folkhälsan i Sverige, säger Sondre Gravir, CEO SATS.

Karolina kommer senast från H&M och hon har under en lång karriär haft olika roller som exempelvis Managing Director för & Other Stories och Growth Lead för H&M Group i Brasilien. Hon har lett olika divisioner och varumärken till tillväxt och framgång genom ett starkt engagemang för människorna och kulturen i organisationerna.

– Jag kommer från ett företag vars framgång byggts av en stark företagskultur, och min känsla är att SATS värderingar och kultur är något jag delar och kommer trivas i. När det går bra för SATS går det också bra för människors hälsa. Den kopplingen och möjligheten att påverka folkhälsan positivt är min största drivkraft att jobba på SATS, säger Karolina Gutke, blivande Country Manager SATS Sverige.

Karolina börjar i sin nya roll i november och tar över efter Torodd Gøystdal som varit tillförordnad Country Manager SATS Sverige. Torodd fortsätter i rollen som Chief People & Operation Officer i SATS.