P-O Osbeck utvald som rådgivare för WELL Advisory Board 2023

P-O Osbeck. Foto: Eleiko

P-O Osbeck, som arbetar med Corporate and Residential Health på Eleiko, har blivit utvald som en av rådgivarna i Move Concept Advisory 2023 för IWBI WELL Advisory Board. WELL är ett certifieringsprotokoll för fastigheter och organisationer med en ”people-first approach” på hälsa.

De noggrant utvalda rådgivarna i WELL Concept Advisors är experter inom en eller flera av de tio WELL-koncepten. De ger insikt i strategier för förbättrad hälsa och välbefinnande samt framväxande forskningstrender.

WELL utvecklar, tillsammans med sina rådgivare, kontinuerligt sina erbjudanden för att återspegla banbrytande forskning.

Movement Concept Advisory, där P-O nu är rådgivare, ger vägledning inom WELL och hur man kan integrera design- och policyåtgärder för främjad fysisk aktivitet och rörelse.

”Jag är väldigt glad över att ha blivit utnämnd till rådgivare i 2023 WELL Movement Concept Advisory. Det är en ära att arbeta tillsammans med experter och ledare från hela världen. Tillsammans kommer vi att arbeta och identifiera strategier för att forma framtiden för WELL”, säger P-O Osbeck, Corporate and Residential Health, Eleiko.

Läs mer om WELL här.