STC investerar i utbildningsföretaget Human Performance

Jonas Lissjanis, Erik Börjesson och Anders Carlbark

Friskvårdskedjan STC investerar i utbildningsföretaget Human Performance som en del i att bygga ett utökat och kvalitativt erbjudande inom Personlig träning, uppger bolaget i ett pressmeddelande. Human Performance kommer fortsätta drivas av bolagets nuvarande Head Coach och VD Erik Börjesson.

”Vi på STC är mycket glada över att kroka arm med Erik Börjesson och hans team för att ge våra medarbetare på STC utökade möjligheter till kompetensutveckling. Vårt mål inom STC är att vara en stark plattform för ambitiösa och duktiga tränare som i sin tur hjälper våra medlemmar nå sina mål. I Erik och hans team ser vi en unik kvalité när det gäller kompetens och pedagogik, vi ser fram emot att stötta dem för att tillsammans aktivera fler människor”, kommenterar Anders Carlbark, VD STC.

”Jag är väldigt nöjd över samarbetet med STC. Vi har en gemensam drivkraft att höja kompetensen i branschen, för att på så sätt kunna hjälpa fler människor med en aktiv livsstil. Tillsammans kan vi nå ut till flera personer, på fler platser i landet”, säger Erik Börjesson, VD Human Performance.

”För oss på STC är inspirerande, säker och prestationsförbättrande träning ryggraden i allt vi gör. I takt med att vi växer så är det av största vikt att ha en hög kravbild på kompetens som är både vetenskapligt förankrad och har hög empiri. Med Human Performance, Erik och teamet som partner får vi verkligen dessa delar och det ger oss momentum i att fortsätta växa med kvalitet och hållbarhet”, avslutar Jonas Lissjanis, Produktchef STC.