aim’n öppnar permanent butik i Stockholm

Foto: Aim'n

Det svenska träningsvarumärket aim’n fortsätter sin fysiska expansion med en ny permanent butik på Kungsgatan 4 i centrala Stockholm, efter höstens succé med en pop-up butik i Bibliotekstan. I början av 2023 slår den nya butiken på ca 180 kvm upp dörrarna och blir den tredje aim’n concept store i Sverige, och den första permanenta aim’n-butiken i Stockholm. 

– Vi tror på att finnas där våra kunder finns, och det känns jättekul att få öppna en permanent butik i Stockholm i en inspirerande miljö med ett attraktivt läge som passar vårt varumärke perfekt. aim’n handlar mycket om material och passform, en känsla som bäst upplevs in real life – och vi lägger stor vikt vid att möta våra kunder fysiskt såväl som digitalt. Pop-up butiken på Norrmalmstorg var en lyckad satsning, och att etablera oss i Stockholm permanent är ett naturligt nästa steg för oss där får möjlighet att visa hela sortimentet. Vi längtar efter att välkomna våra kunder till Kungsgatan i början av 2023, säger Tekla Acs, co-founder och creative director på aim’n.

Foto: Aim’n

– Vi är mycket glada över att aim’n väljer en av Hufvudstadens fastigheter på Kungsgatan för sin nya flaggskeppsetablering i Stockholm. Den nya konceptbutiken komplimenterar befintligt utbud väl och bidrar till att stärka Kungsgatan som affärsgata och levande mötesplats mitt i city, säger Emanuel Westin, chef affärsutveckling butik, Hufvudstaden.

Öppningen av den nya butiken i Stockholm planeras under Q1 2023. I början av året öppnas även en ny aim’n concept store på Östra Hamngatan 35 i Göteborg, mitt emot NK.

aim’n är ett svenskt varumärke som grundades 2013 av barndomsvännerna Tekla Acs och Helen Van med målet att inspirera kvinnor världen över till en aktiv livsstil.

Tekla Acs och Helen Van. Foto: Aim’n

Med ett starkt fokus på innovativa och multifunktionella plagg som kombinerar mode och funktion har aim’n blivit marknadsledande inom träningsbranschen, och har sedan starten sålt till kunder i över 150 länder. Företaget har även fysiska butiker i Halmstad och Göteborg, i Mount Maunganui, Nya Zeeland samt en nyöppnad outlet på Quality Outlet i Barkaby utanför Stockholm.