Samarbetet mellan WiseGym och Factory Fitness har börjat bra

WiseGym är ett finskt kvalitativt affärssystem för gym och sportcentrum oavsett av storlek, koncept och läge. 

Målet för WiseGym är att göra gymföretagande smidigt och effektivt – och framförallt roligt. Ambitionen är att ge till företaget riktiga konkurrensfördelar, bättre resultat och nöjdare kunder. Träning är inte alltid enkelt, men systemet bör vara det. 

Factory Fitness ny pilotkund

Lanseringen på den svenska marknaden går enligt företaget som de hade förväntat sig och mottagandet har varit positivt. Tillsammans med sin pilotkund Factory Fitness har Wisegym gjort anpassningar i systemet för att möta kraven och behoven på den svenska marknaden.

Factory Fitness är grundat av entreprenören Peter Ericsson. Peter beskriver Factory Fitness-ideologin så här:

 – ”X-Force är själva centrum i verksamheten. Det finns olika avdelningar, många valmöjligheter för medlemmarna. Jag ville även satsa på lokalernas utformning: design, materialval, färgsättning etc är noggrant genomtänkt. Jag ville skapa känslan av en miljö som man vill återvända till och vistas i tillsammans med andra. Factory Fitness är en fritidsgård för vuxna”! 

Vi bad Peter berätta varför han valde att ingå ett samarbete med WiseGym:

– ”vi fick rekommendation om att kika på WiseGym av en tidigare samarbetspartner. Efter en initial kontakt och möten kände vi att systemet och personerna bakom detta företag är helt rätt för oss. Viljan från WiseGym att utveckla ett affärssystem i den svenska servicebranschen tillsammans med oss är exakt vad vi letat efter”.

Både WiseGym och Factory Fitness är väldigt nöjda med detta samarbete. Peter berättar att de ser fram emot att de får ett optimalt affärssystemet med modern och bred kompatibilitet som är framtaget för att möta kraven i den digitala verklighet vi idag befinner oss i. 

Referensanläggningar sökes

Vill du också göra gymföretagande smidigt och effektivt? WiseGym söker referensanläggningar i Sverige. Vill du veta mer om vad det kan innebära – kontakta dem här!