Concept och Advagym startar partnerskap och distribution i Sverige

I ett pressmeddelande berättar Sony att de numera kan erbjuda Advagym på den svenska marknaden genom ett nytt samarbete med Concept.

Vi är mycket glada över det här samarbetet. Concept har en stark ställning på marknaden med sina produkter och tjänster. Sony ser mycket fram emot detta partnerskap och att tillsammans hjälpa anläggningar i Sverige att investera i digitala lösningar som är enkla, kraftfulla och personliga”, säger Johannes Cavallin, Head of Sales Nordics hos Advagym.

”Vi ser detta som en stor möjlighet att kunna erbjuda såväl våra befintliga som nya kunder en lösning med modern teknologi – som funkar på riktigt”, kommenterar Anders Ericsson, VD Concept

”Reaktionerna från marknaden är positiva, och vi ser en ny möjlighet att ge våra kunder ytterligare ett spännande och modernt verktyg som verkligen gör nytta”, avslutar Erik Samuelsson, ansvarig säljare på Concept

Erik Samuelsson och Anders Ericsson

Concept är en av Nordens ledande leverantörer av träningsutrustning med kontor på fem platser i Sverige, och dotterbolag i Norge och Finland. De har Nordens största lager på 7 300 m2 och ett utvecklingscenter på 1 500 m2 för visning och utveckling av produkter samt för utbildningar inom träning och affärsutveckling.

Advagym är en lösning från Sony som kombinerar mjukvara och hårdvara för att på ett enkelt, personligt och kraftfullt sätt skapa digitala upplevelser i träningsmiljön. Advagym består av sensorer och interaktionspunkter som tillsammans med en träningsapp levererar uppkopplade maskiner och nya intryck för medlemmar. Advagyms plattform är ett sätt för tränare att dela sin kunskap och för anläggningar att engagera, motivera och hjälpa sina medlemmar nå sina träningsmål. Advagym analyserar användandet av träningsmaskiner på gymmet, vilket ger statistik som kan hjälpa företag att ta datadrivna beslut vid inköp, service och optimering av anläggningen.

Vill du veta mer? Kontakta Concept Träningsredskap eller Advagym