NumberOneGym ska ge Eskilstuna en ny träningsupplevelse

Den 3 november öppnde ett nytt träningscenter upp i Eskilstuna – NumberOneGym. Grundarna siktar på att överraska Eskilstunaborna med en helt ny typ av träningsanläggning.

– ”Vi vill erbjuda en träningsupplevelse som överträffar kundens förväntningar”, säger Gustav Hellgren, en av grundarna.

Personerna bakom NumberOneGym Eskilstuna är träningsprofilerna Adam Nilsson och Gustav Hellgren som båda har en lång bakgrund i branschen. Tillsammans bygger de nu upp en anläggning helt efter sin gemensamma vision – att skapa en social mötesplats som erbjuder mer än bara fysisk träning.

– ”Det är vår dröm att få skapa ett träningscenter precis så som vi själva vill ha det. Vi båda inspireras av hög service, men vi upplever att det inte är något som kunderna förväntar sig inom gymbranschen. Det vill vi ändra på genom att skapa en upplevelse som startar redan från att våra gäster kliver in i lokalen. Det handlar om ge det lilla extra i allt – från hur lokalerna ser ut, till service och engagemang hos våra medarbetare till att skapa en social mötesplats där våra kunder trivs och vill vara”, säger Adam Nilsson.

NumberOneGym erbjuder bland annat individuell träning, gruppträningsklasser, personlig träning och fysioterapi. Här finns även möjlighet till utomhusträning på en 800 kvadratmeter stor yta med konstgräs där de i vår ska erbjuda både individuell träning och olika gruppträningspass.

– ”Att erbjuda utomhusträning är en av de saker som gör oss unika i Eskilstuna. Men vi satsar också stort på att dela med oss av vår kunskap och inspirera andra genom utbildning. Därför tar vi fram personlig träning och friskvårdslösningar för företag samt utbildningsmöjligheter här i våra konferenslokaler”, avslutar Gustav Hellgren.