STC öppnar gym i anrika PUB-huset vid Hötorget i Stockholm

STC Training Club fortsätter sin satsning i Stockholm och öppnar den 27 november sin hittills största träningsanläggning i huvudstaden, STC PUB-huset vid Hötorget, mitt i staden.

STC har fått möjlighet att öppna en exklusiv träningsanläggning i absoluta världsklass, i hjärtat av Stockholms city i den klassiska byggnaden PUB-huset vid Hötorget. PUB-huset är ett av Stockholms äldsta varuhus och ett uppskattat inslag i Stockholms stadsbild.

Den toppmoderna premiumklubben har 1 500 m² med generösa ytor för funktionell träning, det senaste inom träningsmaskiner, cykelsal med biokänsla, gruppträning, HIIT-yta, lounge samt barnpassning.

— ”Nu har vi äntligen fått möjlighet att bygga denna fantastiska träningsanläggning och få fler folk i rörelse centralt i Sveriges huvudstad. Vi är mycket glada över att kunna erbjuda alla som bor och arbetar i Stockholms city en riktig premiumanläggning. Det här blir verkligen något utöver det vanliga både när det gäller utbud och sitt oslagbara läge.

Vårt samhällsåtagande som företag och friskvårdsleverantör sträcker sig längre än att öppna upp dörrarna för människor som vill träna. Vi tror på gemenskap och designar därför våra anläggningar till mötesplatser där man naturligt kan umgås över generationer. Ambitionen med vår verksamhet har alltid varit att betraktas som en seriös aktör med ett prisvärt erbjudande, så att alla människor i alla åldrar har rätt förutsättningar att leva ett friskare, lyckligare liv och stärka folkhälsan”, kommenterar VD Katarina Andersson.