Allstars Training Center väljer Gymleco som leverantör till sin nya MMA- och gymanläggning i Spanien

Allstars Training Center ska öppna en ny träningsanläggning på över 1900 kvm centralt i Torrevieja. Gymleco har blivit vald som leverantör av gymmet och anläggningen kommer fungera som ett showroom för Gymlecos träningsutrustning i Spanien.

Allstars har ett träningscenter i centrala Stockholm som de startade år 2011 och utökar nu sin verksamhet med att öppna en träningsanläggning i Spanien. Anläggningen kommer ha ett gym på över 300 kvm, crossfit yta både ute och inne och en hel våning för MMA. Förutom att vara öppet för nya medlemmar så ska träningscentret fungera som en landningspunkt för professionella MMA idrottare, där de kan träna och sova inför matcher.

Bakom projektet så finns bland annat Khamzat Chimaev, Alexander Gustafsson, Christ Ishoo, Majdi Shammas, Andreas Michael och Reza Madadi.

Majdi Shammas, VD för Allstars, berättar om satsningen:

–“Idag är det många som reser till andra sidan jorden för att få sol, bad och träning. Vi ville öppna något centralt i Europa, med behagligt väder och många soldagar, så att flera har möjlighet att komma och träna. Torrevieja är ett vanligt resmål bland européer så placeringen är bra både geografiskt och strategiskt.

Sedan tror och hoppas vi att vi kan hjälpa till att bygga upp något bra för staden och för besökarna.

När det kommer till gymutrustningen så testade vi utrustning från flera olika bolag men fastnade för Gymleco. De har fantastiska produkter som är tåliga, snygga, utrymmessnåla och som inte behöver någon service. Förutom det så fick vi ett väldigt bra bemötande. Istället för att träffa någon anställd på en stor koncern så fick vi direkt träffa Monica och Linda Sotkasiira, VD och Marknadsansvarig, och det blev en familjär känsla. Vi tror på det här samarbetet.”

I början av hösten öppnade Gymleco ett försäljningskontor i Marbella för att tillgodose det ökade behovet från Sydeuropa. Linda Sotkasiira som är stationerad i Spanien berättar om hur samarbetet med Allstars uppkom:

“Jag fick höra om projektet från gemensam bekantskap och kontaktade därför Reza för att se om Gymlecos gymutrustning skulle passa med deras vision och koncept. Det visade sig vara en perfekt matchning och vi är jätteglada över samarbetet. I och med att det både blir crossfit, gym och MMA tror vi att det kommer bli en knytpunkt för träning och hälsa i Torrevieja och en fantastisk plats att kunna visa vår träningsutrustning i Spanien.”

Träningscentret förväntas byggas och vara klart under Q1 2022. Håll utkik på Gymlecos och Allstars kanaler för att följa utvecklingen.