Digitalisera din träningsbusiness på nolltid

Många inom fitnessbranschen arbetar fortfarande med att hitta balansen mellan traditionell träning på plats och träning online. Att lyckas ställa om och erbjuda samma utbud, träningsglädje och framförallt samma nivå av motivation för medlemmarna som när alla kunde träna fysiskt på anläggningen är en utmaning för många.

Vår samarbetspartner Wondr har det senaste året arbetat hårt för att anpassa sitt bokningssystem för att kunna möta dessa nya behov och hjälpa alla olika typer av fitnessanläggningar i omställningen från fysisk till digital träning.

Wondr erbjuder en mängd olika funktioner och finesser som är designade att inte bara underlätta utan även förbättra ert digitala träningsutbud oavsett om ni främst arbetar med livesända eller förinspelade klasser. Med koppling mot både Vimeo och Youtube är det enkelt att spela in klasser som medlemmarna sen enkelt tar del av direkt via Wondrs app. Integrering mot Zoom gör det enkelt att hantera livesända pass direkt i Wondr där länkar skickas ut till samtliga bokade för enkel anslutning.

Utöver smidiga funktioner för digital träning kan Wondr även underlätta arbetet med att hålla kontakten med medlemmarna i en tid då motivationen kanske dalar för många och en beskärd del velar om de ens ska behålla sitt medlemskap. I en sådan situation kan känslan av gemenskap vara en viktig faktor för att lyckas behålla medlemmarna. Automatiska utskick vid milstolpar eller ett peppande nyhetsbrev en gång i månaden kan vara en viktig del i att få medlemmar att känna sig sedda och därför välja att stanna kvar.   

Med Wondrs hjälp kan er anläggning bli digital på nolltid! De erbjuder kostnadsfri demo till alla med verksamhet inom fitnessbranschen. Tveka inte att höra av er oavsett vart ni befinner er idag, Wondr är till för alla oavsett befintliga förutsättningar.