Motion Fitness tar klivet in i Norge – lanserar Motion Fitness och Panatta på marknaden

Foto: Motion Fitness

Träningsutrustningsleverantören Motion Fitness tar nu klivet in på den norska marknaden med lanseringen av varumärkena Motion Fitness och Panatta från och med april 2024. Detta markerar en ny era för företaget som vill höja värdeerbjudandet på marknaden.

”Vår expansion till Norge är en spännande milstolpe för Motion Fitness. Vi är här för att erbjuda träningslösningar av hög kvalitet och bli en pålitlig partner för alla som strävar efter att skapa träningsutrymmen utöver det vanliga. Tillsammans skapar vi en starkare och friskare gemenskap. Det vi kommer att tillföra på den norska marknaden är flexibilitet och enkelhet, blandat med professionalism och trygghet”, säger Andreas Strömsten, delägare och försäljningschef.

Motion Fitness – Träning tillgänglig för alla

Foto: Motion Fitness

Med målet att göra träning tillgänglig för alla, oavsett nivå eller ambition, kommer Motion Fitness att erbjuda träningslösningar som kombinerar prisvärdhet, kvalitet, funktionalitet och smakfull design. Företagets övertygelse är att tillsammans med de företag och organisationer som de samarbetar med kan göra stor skillnad i att skapa ett starkare samhälle, därför payoff:en: ”Stronger Together”

Panatta – För träningsentusiaster som söker det extraordinära

Foto: Motion Fitness

För de som strävar efter det extraordinära kommer Panatta att inta scenen. Med avancerad funktionalitet och en design som inspirerar, tilltalar Panatta den kräsne träningsentusiasten som söker överlägsen prestanda och stil i varje träningspass.

Flexibilitet, Kvalitet och Kundfokus

Sedan grundandet 2008 har Motion Fitness varit synonymt med flexibilitet, kvalitet och kundfokus inom träningsvärlden. Lanseringen i Norge markerar nästa kapitel i företagets resa att främja en hälsosam livsstil och skapa meningsfulla träningsupplevelser över nationsgränserna.

För Motion Fitness handlar det inte bara om produkter; det handlar också om att bygga hållbara relationer. Företaget strävar efter att förenkla processen för alla som etablerar träningsutrymmen. Tack vare kunskap, erfarenhet och genom att erbjuda enkla lösningar är företagets mål att underlätta för kunderna att skapa lönsamma och hållbara träningslösningar.

Besök företagets norska webbsida här.