Carl-Fredrik Surtevall ny vd för Casall Sport

Efter 40 år i branschen går Casall Sport AB nu in i en ny fas när Carl-Fredrik Surtevall kliver in som VD, efter tio år som styrelsemedlem. Han efterträder Nanna Hedlund som går vidare till nya utmaningar efter tre år som VD där hon utvecklat Casall framåt med fokus på varumärke, digitalisering och nya processer.

”Jag vill tacka Nanna för hennes fantastiska arbete. Det har varit ett nöje att arbeta med henne och jag är tacksam för allt hon har tillfört Casall Sport. Jag är glad över att min son Carl-Fredrik som nyligen anslöt sig till Casall nu är redo att ta sig an rollen som VD. Han har många starka kvaliteter och kommer att utveckla och modernisera företaget vidare,” säger grundaren och ägaren Carl-Axel Surtevall.

Med tio års internationell erfarenhet som konsult inom IT, planering och BI, för multinationella företag och världsledande varumärken inom bland annat sportbranschen, har Carl-Fredrik Surtevall bred erfarenhet av verksamhetsstyrning och att utveckla processer och verktyg för planering och uppföljning.

”Det känns fantastiskt att ta över VD-rollen för Casall Sport. Mitt fokus kommer vara att ta vid arbetet med att bygga en stabil grund för framtiden och att använda min erfarenhet för att trimma processer och etablera beslutsstöd som ökar lönsamheten och accelererar tillväxten på sikt,” säger Carl-Fredrik Surtevall.

Med långsiktighet som ledord har familjeföretaget sedan 80-talet varit ledande inom träningsmode och hemmaträningsredskap med kvalitet, design och innovation i fokus.

”Casall verkar i en framtidsbransch, även om konkurrensen idag är stenhård finns stora möjligheter att växa. Mycket av det som konsumenten efterfrågar idag, som hög kvalitet, funktion och design, i kombination med ett starkt hållbarhetstänk, har alltid funnits i vårt DNA. Det ser jag fram emot att utveckla vidare”, avslutar Carl-Fredrik Surtevall.

Carl-Fredrik Surtevall tillträder sin nya befattning 1 augusti 2023.