Casall PRO lanserar Matrix två nya, banbrytande konditionsserier: Endurance och Performance

Med en ojämförbar anpassning kan träningsanläggningar, gym och studios nu skapa en konditionspark helt anpassad efter sina behov som samtidigt överträffar medlemmarnas förväntningar.

Matrix Fitness lanserar nya serier av konditionsenheter med en ojämförbar anpassning efter anläggningarnas behov. De nya serierna är Endurance, där fokus ligger på prisvärdhet och att låta kunderna komma så långt som möjligt med en begränsad budget, och Perfomance, där fokus ligger på premiumprodukter som helt överträffar alla förväntningar. De konkurrenskraftiga konditionsserierna erbjuder en ojämförbar kundanpassning då alla konditionsenheter är kompatibla med det nya utbudet av konsoler. Det innebär att kunderna själva skapar den konditionsmaskin som möter deras medlemmars behov och anpassas efter deras förväntningar.

Endurance-serien gör det enkelt för anläggningarna att maximera sin resurser samtidigt som de uppfyller alla medlemmarnas förväntningar. Endurance serien levererar de essentiella funktionerna och egenskaperna som behövs för en högkvalitativ och utmanande träning, samt med en hållbarhet som klarar av tuffa miljöer i åratal. Allting med val och möjligheter att anpassa det på ett sätt som passar anläggningarnas budget och tillgängliga utrymme.

Endurance

När det kommer till anläggningar som kräver det bästa erbjuder Matrix en oöverträffad portfolio av premiumutrustning. Performance-serien erbjuder en förfinad estetik, precisionsutvecklad prestanda redo att tillhandahålla medlemmarna intensiva träningspass. Med exklusiva funktioner som gör träningen både bättre och smartare med en hållbarhet som klarar av tuffare användning i åratal.

Performance

En styrka i dessa nya konditionsserierna är möjligheten att anpassa valet av teknik till enheten för att på bästa sätt anpassa träningsupplevelsen efter anläggningens medlemmar. Allt från en enkel och stilren LED-konsol lätt att komma igång med träningen på till en digitalt kopplad konsol full av underhållning.

”Vi tror att valet gör skillnaden, med Matrix nya konditionsserier och konsoler kommer vi att kunna möta våra kunder där de är vad gäller deras behov utifrån budget, plats och medlemmar. Vi är mycket glada över att äntligen efter en lång väntan få lansera/presentera dessa nya val och hjälpa våra kunder och nya att uppnå sina mål”, säger Lars Landin, CEO Casall Professional

Läs mer om de nya, banbrytande konditionsserierna på CasallPRO.com