Kvix checkar in på Clarion Hotel Sign

KVIX, plattformen för livesänd hälsa, checkar in på Clarion Hotel Sign för att erbjuda skräddarsydda ledarledda wellnessklasser på rummet. Nu kan hotellgästerna välja mellan att inspireras av svettiga träningspass, föreläsningar eller nama-stanna-på rummet.

I samarbete med Clarion Hotel Sign erbjuder Kvix skräddarsydda yoga- och träningspass för att gästerna ska få slappna av eller svettas på rummet.

– ”Vi är stolta över samarbetet med Clarion Hotel Sign”, säger Vlora Ramadani, marknadschef på KVIX, och fortsätter:
– ”Jag har rest mycket i mitt arbete och har alltid fått ett personligt och omvårdande bemötande när jag bott på Clarion Hotel Sign. Vi delar samma inställning till service och vad som bör inkluderas i ett helhetskoncept som skapar välmående hela vägen – från incheckningen i receptionen till roomservice, spa och wellness på rummet. Man gör det mesta och det bästa av sin hotellvistelse helt enkelt.”

Gästerna på Clarion Hotel Sign får nu vid incheckningen ett kort med en QR-kod som leder dem till ett handplockat utbud på Kvix plattform som är anpassat för begränsade ytor.

– ”Vi har innovativa visioner och i vårt framåtskridande tänk vill vi gärna testa nya idéer. Det känns därför helt rätt i tiden med den här typen av tjänster som underlättar människors livspussel. KVIX produkt är helt i linje med hur vi själva ser på komfort och helhetshälsa”, säger Cecilia Flodin, Head of Marketing Nordic Choice Hotel Operations.