Grand Fitness expanderar med två nya klubbar

2022 blir ett händelserikt år för Grand Fitness, som då expanderar och blir fyra klubbar i familjen. Göteborg berikas med ytterligare en klubb, beläget vid Järntorget, och den andra tar plats i Borås. 

Göteborgs kanske snyggaste gymkedja Grand Fitness expanderar med två nya klubbar. Idag hittar du Grand Fitness på Övre Husargatan och på Herkulesgatan i Göteborg. Två boutique-gym som kännetecknas av lyxigare inredning och en imponerande helhetsupplevelse. Och nu är det dags för expansion.

Gym med inspiration från New York och London

Grand Fitness vision är att skapa samma atmosfär och känsla som du hittar på de s.k. boutique-gymmen i New York och London till ett mer förmånligt pris. Med inspiration hämtad från David Barton, 1Rebel och BXR öppnade den första Grand Fitness-klubben 2017 på Övre Husargatan och 2020 slog man upp dörrarna till Herkulesgatan i Göteborg.

–”Vi är övertygade om att alla som tränar hos oss kommer att få en träningsupplevelse över förväntan.”, säger Magnus Wilhelmsson, VD på Grand Fitness och Nordic Wellness.

De nya klubbarna förväntas öppna senhösten 2022 och företaget är särskilt nöjd över den geografiska placeringen. I Göteborg öppnar Grand Fitness Järntorget i Våghuset i den nya stadsdelen Masthuggskajen. Och i Borås öppnar Grand Fitness i det anrika Pallashuset.